Kirikos

Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα. Η ανάγκη μας να προοδεύουμε, μας οδήγησε σε αυτό το masterclass. Δεν είναι απλά προιόντα που εμπορευόμαστε. Είναι η ιστόρια που φέρουν, ο ξεχωριστός τρόπος που παράγονται και οι γεύσεις με τις αισθήσεις που δημιουργούν.

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου είχαμε την ευκαιρία όχι μόνο να γευτούμε ξεχωριστές γεύσεις από τo Portfolio της Prodrinks και συγκεκριμένα προϊόντα από τους οίκους

BACHE GABRIELSEN COGNAC και PAPA’S PILAR RUM KEY WEST FLORIDA, αλλά να ενημερωθούμε σχετικά με τους τρόπους παραγωγής τους, από ποιες ποικιλίες συλλέγονται οι πρώτες ύλες, και πως μπορούν να καταναλωθούν.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Φιλιππίδη, την ProDrinks, το κατάστημα Bogart για την φιλοξενία  και  όλους όσους δέχτηκαν αυτό το κάλεσμά μας και ταξίδεψαν μαζί μας σε αυτά τα γευστικά μονοπάτια.